Aanmelden

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door hier te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Een andere manier is mij op werkdagen te bellen tussen 09:00 – 17:00 op het nummer 06-14618393 en een boodschap in te spreken met je naam en je telefoonnummer. Ik neem dan  binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op om in te schatten of ik iets voor je kan betekenen. Mochten we beiden het idee hebben dat ik iets voor je kan betekenen dan plannen we een intakegesprek in.

Intake

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is het noodzakelijk om voorafgaande aan de eerste afspraak een verwijzing van je huisarts naar Basis of Specialistische GGZ met een vermoeden van een DSM stoornis te hebben. Zie voor meer informatie Kosten en vergoeding

Een intake bestaat vaak uit drie gesprekken. De eerste afspraak is een kennismakingsgesprek waarin ik mij richt op de krachten, redenen, twijfels, zorgen en klachten die maken dat je je aangemeld hebt. Het  tweede gesprek is een vervolgintake waarin ik mij richt op je huidige leefomgeving, geschiedenis en veranderwens(en). Het derde gesprek is een adviesgesprek waarin ik in overleg met jou bespreek welke behandeling, behandelafspraken, therapiefrequentie het beste bij jouw veranderwens aansluit.  Dit zal ik beschrijven in een behandelplan.

Behandeling

In de behandeling verwacht ik een actieve houding van jou waarin je inbrengt wat je bezig houdt wat je graag anders zou willen. Daarnaast zal ik geregeld met jou bespreken of de behandeling voor jou in de gewenste richting verloopt en zo niet wat we kunnen doen om hiervoor te zorgen. De sessies zullen eens per week, per twee weken of per maand plaats vinden.

Einde behandeling

Op een bepaald moment kan het zijn dat je merkt dat je klachten verminderd zijn, de behandeldoelen behaald zijn of dat je het idee hebt dat de behandeling geen verder effect meer heeft. We zullen dan samen een afsluitende sessie inplannen waarbij we terugblikken op de behandeling en hoe je vanaf hier weer verder kan. Dit zal ik beschrijven in een afsluitbrief.

Scroll naar top