Houd me vast training voorjaar 2022

Houd me vast: Een training voor je relatie.

In een liefdesrelatie is het veelvoorkomend dat je elkaar soms niet zo goed begrijpt, of steeds maar weer een discussie hebt over dat theezakje op het aanrecht, of merkt dat jullie elkaar proberen te bereiken maar dat dit dan weer net anders begrepen wordt door de ander. Achteraf denk je wel eens, hoe kan het nou toch dat zo’n theezakje op het aanrecht tussen ons in komt te staan?! Dit kan soms leiden tot irritaties, onverschilligheid, kritiek, of gevoelens van onzekerheid.

Dat is eigenlijk niet zo gek. Als je van elkaar houdt word je namelijk erg belangrijk en betekenisvol voor elkaar. Dat geeft vaak hele mooie momenten van verbinding en liefde, en soms ook juist pijnlijke momenten die je raken.

Dat ‘raken’ en ‘geraakt worden’ gebeurd vaak onbewust, zonder dat je het eigenlijk door hebt. Vaak reageren we dan op dat ‘geraakt worden’ met bepaald gedrag, we proberen heel erg ons best te doen om met de ander te praten, trekken ons juist terug, worden erg kritisch naar de ander, doen alsof het ons niets doet. Of we reageren op het gedrag dat we bij onze partner waarnemen, zonder eigenlijk te begrijpen wat de intentie achter dit gedrag is. Meer zicht krijgen op wat je raakt en wat je partner raakt en daarover met elkaar op een constructieve manier in gesprek raken kan helpen om nog beter bestand te zijn tegen negatieve patronen die ongevraagd jullie relatie binnen komen sluipen. Hierdoor zal je je nog meer verbonden tot elkaar gaan voelen en kan jullie liefde verder bloeien.

Mocht je jullie zelf in bovenstaande herkennen dan kan de ‘houd me vast training’ veel voor jullie betekenen. Ook als je al eerder relatie therapie hebt gehad en behoefte hebt om het één en ander ‘op te frissen’ of wanneer je eigenlijk twijfelt of je wel therapie wil starten kan deze training een mooie start zijn.  Ook als je het een goed idee vindt om in een veilige omgeving elkaar beter te leren kennen.

De ‘Houd me vast training’ is een kortdurend groepsprogramma voor stellen waarin jullie in 8 bijeenkomsten werken aan meer verbinding met elkaar. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats en bestaan onder andere uit uitleg in de groep over een aantal onderwerpen (liefde, hechting, emoties, patronen, ruzies stoppen, seks en vertrouwen), gesprekken die je alleen met je partner oefent (buiten de groep om) en huiswerk opdrachten die je tussen de bijeenkomsten door maakt.

Meer informatie vind je op https://www.eft.nl/houd-me-vast

Trainers:

Robin Glerum

Wilma Ferwerda (https://www.echt-verbinden.nl/)

Locatie:

Jansweg 40 in Haarlem

Data en tijden:

Woensdag avonden van 2 maart t/m 20 april van 19:00 – 21:00

Aantal deelnemers:

4 koppels (er is nog één plekje vrij)

Kosten:

€ 720 ex btw (inclusief btw €871,20) per stel, facturering in overleg.

Aanmelden:

Stuur een mail naar r.glerum@lorentzhuis.nl of wilma@echt-verbinden.nl of een bericht naar 06-14618393.

Scroll naar top