Psychotherapie

Heb je wel eens last van sombere gedachten? Of een gespannen gevoel in je lichaam? Of merk je dat je veel bezig bent met wat anderen van je denken? Of merk je dat jezelf wat geremd voelt in het contact met anderen? Twijfel je of pieker je veel over jezelf en over je toekomst? Merk je dat je vermoeid bent of het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen? Merk je dat je het lastig vindt om uit te spreken waar je behoefte aan hebt? Heb je vaker pijn in je lichaam of ben je vaak ziek zonder dat daar een medische verklaring voor is?

Mocht je jezelf hierin herkennen en hier iets aan willen doen dan zou individuele psychotherapie iets voor jou kunnen betekenen.
Met individuele psychotherapie richten we ons op het bereiken van de samen afgesproken behandeldoelen door het verhelderen en doorwerken van onderliggende innerlijke krachten die aanleiding geven tot klachten. Op deze manier kunnen klachten verminderen en kan ander gedrag mogelijk worden. In mijn werk maak ik gebruik van het Affectfobie therapie model. In sommige situaties kan blijken dat psychodrama en/of EMDR ook behulpzaam kunnen zijn.

Scroll naar boven